Curve Edition

4.96 out of 5 based on 90 customer ratings
(90 customer reviews)

RM69.00

  • Instant Cooling
  • Light and quick dry material
  • Longer back design to cover the back
  • Waist curve design for slim look
  • Suitable for all sports activity
Clear
SKU: CALAWO Curve Edition Category:

Description



CURVE SIZING CHART
The measurements on the size chart are t-shirt measurements. Find your correct size in the chart below. 





PACKAGING YANG CANTIK





KELEBIHAN CALAWO CURVE





APA KATA MEREKA YANG DAH PAKAI?





FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Absolutely yes, it’s designed with the breathable and instant cooling material. With the curve cutting and longer back design to cover your back, it will give comfort during and after doing sports activities.

Sure, within 14 days after purchase you able to do the exchange process and must comply with exchange policy. Please contact our team at 0189644064. 

Refer below exchange policy :

  1.  Items to be exchanged or returned should be in original condition.

  2. The company will not be responsible if our shipment is lost or damaged during the return transit.

  3. You are required to pay the shipping and all return charges. SM RM7 and SS RM13, put the cash in the return parcel.

  4. Exchange is only allowed for the same item.

Refer to sizing chart above and measure your size. If you need assistance to get your correct size, whatsapp our team at 0189644064.

If you received the tracking number by email (Check your inbox/spam folder), it means your order was sent to the final stage of processing before being shipped out. Tracking number can be check at :

https://sendparcel.poslaju.com.my/open/trace

Delivery will take up to 1 – 3 working days from the order date. Once the operation process is completed, you will received the tracking via email.

Additional information

Colour

COBALT, GREY, NAVY., ORANGE, RED, TEAL

Size

M, L, XL, 2XL, 3XL

90 reviews for Curve Edition

5.0
Based on 90 reviews
5 star
95
95%
4 star
4
4%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%

Customer Images

Image #1 from Sarah
Image #2 from Sarah
Image #3 from Lina
Image #4 from Rosfarhana
Image #5 from INTAN JULIANA
Image #1 from Sarah

Sarah

Pls re stock colour yg lain2 😅mmg best.

Image #2 from Sarah

Sarah

Pls re stock colour yg lain2 😅mmg best.

Image #3 from Lina

Lina

Saya beli 2 helai baju ni. Sangat selesa bila dipakai semasa kelas zumba. Nanti nak beli lagi. Harap restock cepat ❤️

Image #4 from Rosfarhana

Rosfarhana

Baju n seluar sgt best!!! Kain sedap.

Image #5 from INTAN JULIANA

INTAN JULIANA

🤭🤭 Alhamdulillah dah jumpa... material kain yang sgt selesa dan lembut.. warna yang menarik.. design yg simple dan tak terlalu serabut.. macam dalam pasaran sekarang.. byk sgt renda... yang penting tutup apa yang patut .... cukup labuh dan cukup flare jadi kain x melekat di badan... Mungkin lepas ni boleh buat colar round or high neck... @calawo boleh la keluarkan design yg menarik lagi... Mungkin lepas ni boleh buat colar round or high neck...

Image #6 from INTAN JULIANA

INTAN JULIANA

🤭🤭 Alhamdulillah dah jumpa... material kain yang sgt selesa dan lembut.. warna yang menarik.. design yg simple dan tak terlalu serabut.. macam dalam pasaran sekarang.. byk sgt renda... yang penting tutup apa yang patut .... cukup labuh dan cukup flare jadi kain x melekat di badan... Mungkin lepas ni boleh buat colar round or high neck... @calawo boleh la keluarkan design yg menarik lagi... Mungkin lepas ni boleh buat colar round or high neck...

Image #7 from INTAN JULIANA

INTAN JULIANA

Susah nak cari tshirt sukan yang cukup labuh untuk tutup apa yang patut...🤭🤭 Alhamdulillah dah jumpa @calawo .... material kain yang sgt selesa dan lembut.. warna yang menarik.. design yg simple dan tak terlalu serabut.. macam dalam pasaran sekarang.. byk sgt renda... yang penting tutup apa yang patut .... cukup labuh dan cukup flare jadi kain x melekat di badan... Mungkin lepas ni boleh buat colar round or high neck... @calawo boleh la keluarkan design yg menarik lagi... Mungkin lepas ni boleh buat colar round or high neck...

Image #8 from INTAN JULIANA

INTAN JULIANA

Susah nak cari tshirt sukan yang cukup labuh untuk tutup apa yang patut...🤭🤭 Alhamdulillah dah jumpa @calawo .... material kain yang sgt selesa dan lembut.. warna yang menarik.. design yg simple dan tak terlalu serabut.. macam dalam pasaran sekarang.. byk sgt renda... yang penting tutup apa yang patut .... cukup labuh dan cukup flare jadi kain x melekat di badan... Mungkin lepas ni boleh buat colar round or high neck... @calawo boleh la keluarkan design yg menarik lagi... Mungkin lepas ni boleh buat colar round or high neck...

Image #1 from Sarah
Image #2 from Sarah
Image #3 from Lina
Image #4 from Rosfarhana
Image #5 from INTAN JULIANA
Image #6 from INTAN JULIANA
Image #7 from INTAN JULIANA
Image #8 from INTAN JULIANA
  1. 5 out of 5

    (verified owner):

    Selama ni dah bermacam-macam brand saya try, kite beli size besar untuk menutup lemak², tapi akhirnya nampak terlalu gabak. Tapi brand Calawo ni, bukan sahaja menutup aurat tapi tetap nampak cantik Dan bergaya. terus saya beli untuk adik beradik Dan emak saya.

  2. 5 out of 5

    :

    Hai Myra.. Saya puas hati sgt2 dgn baju2 dr CALAWO ni. From top to seluar saya beli.. hihihi Memang selesa dan cantik👍 Penghantaran pun tersangatla cepat. CALAWO mmg terbaik. Gud Job!👏

  3. 5 out of 5

    (verified owner):

    Cantik betul baju ni! Curve ni tutup punggung elok2 & cuttingnya nampak moden dan cantik. Banyak pilihan warna. Saya bawak mandi water park pun sesuai. Xberat. Ringan je walaupun dalam air. . boleh bawak jalan2 mall dan juga bersukan. Tak panas dan cepat keringkan peluh atau air. Rasa nak beli lagi warna merah n biru pulak

  4. 5 out of 5

    (verified owner):

    Pls re stock colour yg lain2 😅mmg best.

    Uploaded image(s):

    Image #1 from Sarah
    Image #2 from Sarah
  5. 5 out of 5

    (verified owner):

    Getting more colours! the perfect ‘muslimah yet stylish yet comfy yet cooling’ sport top. Im happy i found you!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cancel

You may also like…

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

      Shopping cart