Mode Hijab

5.00 out of 5 based on 13 customer ratings
(13 customer reviews)

RM69.00

Designed for active women seeking the full coverage and full range of motion during water activities , while the neck trimmed design provides a comfortably secure fit. A lightweight and comfortable hijab for leisure swimming. Cover up and enjoy your swim time at the beach or the pool.

SKU: CALAWO Mode Category:

Description


PRODUCT DETAILS

MODE sports hijab ini direka khas dengan fit design pada bahagian bahu dan leher supaya tidak mudah bergerak semasa melakukan aktiviti sukan.

Logo design yang glow in the dark pada bahagian sisi tudung sukan, tampil lebih simple dan juga konsep yang minimalist.

Fabric yang sama dengan PACE hijab. Light weight, breathable dan juga cepat kering.

Jahitan yang kemas dan juga design polar yang terletak pada bahagian bahu memberikan imej yang kemas pada pemakai.

Upper back design yang memberi ruang untuk pelbagai jenis rambut supaya lebih selesa dan kemas ketika melakukan aktiviti sukan.


FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Off course yes, but it’s specially designed for active women seeking the full coverage and full range of motion during water activities, while the neck trimmed design provides a comfortably secure fit.

M and L are for face size difference.

Sure, within 14 days after purchase you able to do the exchange process and must comply with exchange policy. Please contact our team at 0189644064. 

Refer below exchange policy :

  1.  Items to be exchanged or returned should be in original condition.

  2. The company will not be responsible if our shipment is lost or damaged during the return transit.

  3. You are required to pay the shipping and all return charges. SM RM7, SS RM15 and for Labuan RM18, put the cash in the return parcel.

  4. Exchange is only allowed for the same item.

Refer to sizing chart above and measure your size. If you need assistance to get your correct size, whatsapp our team at 0189644064.

If you received the tracking number by email (Check your inbox/spam folder), it means your order was sent to the final stage of processing before being shipped out. Tracking number can be check at :

https://sendparcel.poslaju.com.my/open/trace

Delivery will take up to 1 – 3 working days from the order date. Once the operation process is completed, you will received the tracking via email.

Additional information

Colour

BLACK, NAVY

Face Size

L, M

13 reviews for Mode Hijab

5.0
Based on 13 reviews
5 star
100
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%

Customer Images

Image #1 from Rusitah
Image #2 from Rusitah
Image #3 from Eita
Image #4 from Eita
Image #5 from Lizawati Zainuddin
Image #1 from Rusitah

Rusitah

Tudung ringan selesa... Terletak elok cepat kering Dan tak panas

Image #2 from Rusitah

Rusitah

Tudung ringan selesa... Terletak elok cepat kering Dan tak panas

Image #3 from Eita

Eita

Sangat selesa, ringan & cepat kering...size muka ngam2😍

Image #4 from Eita

Eita

Sangat selesa, ringan & cepat kering...size muka ngam2😍

Image #5 from Lizawati Zainuddin

Lizawati Zainuddin

Material sama mcm pace hijab, mmg saya suka sgt, selesa. Cutting cantik tutup dada dan yg penting pattern ni mmg sesuai sgt utk aktiviti air. Elok statik tak tertarik ke blkg maupun ke depan 👍

Image #6 from Lizawati Zainuddin

Lizawati Zainuddin

Material sama mcm pace hijab, mmg saya suka sgt, selesa. Cutting cantik tutup dada dan yg penting pattern ni mmg sesuai sgt utk aktiviti air. Elok statik tak tertarik ke blkg maupun ke depan 👍

Image #1 from Rusitah
Image #2 from Rusitah
Image #3 from Eita
Image #4 from Eita
Image #5 from Lizawati Zainuddin
Image #6 from Lizawati Zainuddin
  1. Tudung ringan selesa… Terletak elok cepat kering Dan tak panas

    Image #1 from Rusitah
    Image #2 from Rusitah
  2. kain best..sgt2 selesa…

  3. ringan dan selesa

  4. Sangat selesa, ringan & cepat kering…size muka ngam2😍

    Image #1 from Eita
    Image #2 from Eita
  5. dah banyak brand cuba, akhirnya jumpa brand hijab swimming yang best! last pakai pergi waterpark. bila basah cepat kering and kepala rasa ringan berangin, tak panas. cutting memang nice je terletak, tak rasa muka nampak penyet bila pakai. tak menyesal beli 2 😉

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cancel

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop