Pace Hijab

(128 customer reviews)

RM59.00

  • Instant Cooling
  • Light and quick dry material
  • Pin-less
  • Easy to wear
  • Suitable for all sports activity
Clear
SKU: CALAWO Pace Hijab Categories: ,

Description




KELEBIHAN CALAWO PACE HIJAB




APA KATA MEREKA YANG DAH PAKAI?




FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Absolutely yes, it designed with the breathable and instant cooling material. Even wear it for the water activities, it still OK and still can remain comfortable.

Sure, within 14 days after purchase you able to do the exchange process and must comply with exchange policy. Please contact our team at 0189644064.Β 

Refer below exchange policy :

  1. Β Items to be exchanged or returned should be in original condition.

  2. The company will not be responsible if our shipment is lost or damaged during the return transit.

  3. You are required to pay the shipping and all return charges. SM RM7 and SS RM13, put the cash in the return parcel.

  4. Exchange is only allowed for the same item.

Refer to sizing chart above and measure your size. If you need assistance to get your correct size, whatsapp our team at 0189644064.

If you received the tracking number by email (Check your inbox/spam folder), it means your order was sent to the final stage of processing before being shipped out. Tracking number can be check at :

https://sendparcel.poslaju.com.my/open/trace

Delivery will take up to 1 – 3 working days from the order date. Once the operation process is completed, you will received the tracking via email.

Additional information

Colour

BLACK, GREY, MAROON, NAVY

Size

M, L

128 reviews for Pace Hijab

  1. ZAMZURAINI ANI (verified owner)

    First time beli tudung sport dari Calawosport. Respon cepat, parcel cepat sampai. Tudung cantik terletak dan ringan. Tak panas bila berpeluh.😘

  2. Lela (verified owner)

    Sy beli 2 baju & 2 tudung..
    Materialnya sgt puas hati terutamanya tudung.. ringan dan lembut sgt…
    Nice!
    Harga berpatutan…
    Can say babai to UA or Nike 😬

  3. Siti Hawa Mohd Shafie (verified owner)

    Tudung dah sampai. Cantik & puas hati sgtπŸ‘πŸ‘

  4. Syafira (verified owner)

    Salam. I dah dapat dah my pace hijab. Sangat puas hati with material and design dia. Harga pun sangat2 affordable. Please so other colors also like grey and brown ke. Thanks jual produk berkualiti and harga tak mahal. πŸ‘πŸ»

  5. Ain (verified owner)

    1st time tau ada tudung sport jenama Calawo.. saya guna untuk naik basikal.. ringan and menutupi dada.. harga juga berpatutan.. tahniah team.. moga maju jaya!

  6. Elly (verified owner)

    Dah pakai pace hijab .. best gilerr!!!!
    Dah beli lagi pulak colour navy blue..

  7. Rozihan Mohd Raji (verified owner)

    Fast delivery, material tudung sgt2 selesa, ringan dan selesa. Juga cepat kering…

  8. Zaim (verified owner)

    Gf sy suka tudung tu. Cume if ade mcm button ke strap kecik ke ape ke utk tudung tu x jatuh lebih bahu semasa running lg better. Sbb cutting yg satu lg tu (yg kecik n cekam pipi tu) kurang labuh pulak. Tp yg sy beli utk gf sy ni labuh dia saya suka, very fashionable tp bile dia lari, selalu jatuh luar bahu je sket. Tp honestly dh almost perfect produk ni. Syabas

  9. Noor Fadilah Kasim (verified owner)

    Senang sebab tidak perlu memakai pin tudung di bawah dagu dan bahu. Material sesuai untuk bersenam, ringan dan kalis peluh. Tetapi saiz tudung agak besar untuk saya di bahagian bahu.

  10. ninaZ

    Tudung cantik ringan… tapi sayang hanya ada dua warna sahaja… tambah la lagi warna2 lain… sbb saya ajar pendidikan jasmani balik2 pakai colour tu gak kesian anak murid tengok cikgu tak bervariasi….hehehehe… lagi satu brand dia tu mudah hilang bila dibasuh….kalau boleh buat sulam la baru lagi umphhhh

  11. Afiza_hani (verified owner)

    Selesa sangat tudung calawosport ni. Material ringan & tak panas. Labuh pun elok je tutup dada. Kalau nak lagi cantik terletak, kena pin sikit la supaya nak lari pun selesa. Cuma muka i agak lebar, so bahagian muka agak ketat. Pakai lagi dengan innersejuk yg material dia jenis drychill so licin sikit. Tapi small matter, i just pin je dan boleh lari dengan selesa. Bab harga memang i puji sebab jauh lebih murah dengan brand lain & material terbaik. I beli dengan harga promo 2 helai rm99, mana nak dpt kat tempat lain dengan material sebegitu. Terbaik la calawosport

  12. Nuratul (verified owner)

    Assalam.. parcel sy cepat sampai. Tudung calawosports sgt selesa.. dh bbrapa kali sy pakai. Bila berpeluh x rasa rimas. Selesa dan terletak je tudungnya. Buat byk xtiviti bersukan pn rasa selamat je.. tudung nya labuh menepati ciri2 muslimah. Material kain sejuk. Sy nk beli lg.. ada satu nie x cukup.

  13. Yang Julaini (verified owner)

    The best and most comfortable sport tudung ever!! Very light weight and good quality material. Very suitable especialy for someone active.. Definitely going to share with my friends!!

  14. Hapizah (verified owner)

    Senang dan mudah. Mudah dibentuk . Beli 3 helai pace hijab utk anak sekali sbb senang nak gi snorkling. Basahpun cepat kering. Labuhpun just nice 😊

  15. Wan

    Salam. Dah terima tudung. Nice. Sedap pakai, ringan. Saya suka. Sahabat saya pun suka. Thanks. Boleh repeat lg. InshaAllah

  16. Suzila ismail (verified owner)

    Alhamdulilah senang digunakan. Mesra pengguna n aurat terjaga.. harga mampu milik.. trs hasilkn tudung yg ikut ciri2 muslimah sebenarπŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

  17. Cujee (verified owner)

    Tudung dh dpt. Penghantaran pantas. Material berkualiti, sejuk, senang kering.
    Tak perlu pakai brooch, sarung je…cuma bahagian bahu tak la terletak sgt sebab saiz bahu saya kecil.
    Apa pon…puas hati…TQ

  18. Ita

    Alhamdulillah tudung dh dapat. Penghantaran yg pantas. Material elok dan harga berpatutan. Siap bagi freegift lagi. Nak beli utk anak2 plak. Saya berpuas hati. TQVM.

  19. Azil77 (verified owner)

    1st time beli. 1st time sarong takut sgt bahagian muka xselesa, tp alhamdulillah mmg elok terletak walaupon jogging xjatuh ke depan..

  20. SALASIAH SALIH (verified owner)

    1st time beli..Alhamdulillah tudung dah dapat penghantaran pun cepat siap bagi gift.
    Material kain lembut ringan and tak panas just sarung je.

  21. nadia (verified owner)

    tudung sport calawo mmg best..sejuk tak rasa berpeluh langsung

  22. Khairunnisa Abd aziz (verified owner)

    Tudung yg sangat selesa & ringan apa yg penting labuh menutup dada … Saya gunakan untuk aktiviti berbasikal, sgt selesa

  23. Wati Hassan (verified owner)

    1st time beli. Material kain lembut and ringan, yang paling best cepat kering ( guna untuk snorking) tak rasa berat. Dan yang paling penting sekali menutup dada. Thanks. !

    Untuk improvement, cadang kan cam letak button ke supaya tudung terletak dan flow ke bawah bukan ke tepi bahu. Kekal menutup dada.

  24. MIN (verified owner)

    As Salam… sy 1st time try guna tudung calawo ni utk snorkeling di pulau perhentian, sy suka material nya yg ringgan & cepat kering, tidak pekak atau denggung pon bila masuk air, design menarik & tutup dada yg penting, harga pon berpatutan & semoga terus Success Calawo… terbaikπŸ‘

  25. Norzila Abu Bakar (verified owner)

    Material tudung sedap, selesa, bila berpeluh x panas dan x lekat. Tapi sbb muka saya kecik, saya kena jahit sket bg ngam bila berlari, rase elok melekap.. saya x pakai anak tudung.. Yg penting material die ringan, cepat kering dan labuh tutup dada. Berbaloi beli 2 helai siap dpt free gift. Terbaik

  26. Hajar Abdul Karim (verified owner)

    Alhamdulillah tudung sampai cepat & sangat selesa. Keep success Calawo.

  27. izzah (verified owner)

    Alhamdulillah tudung sampai cepat, selesa dan sangat puashati. Terimakasih Calawo

  28. Yanti (verified owner)

    Tudung yg best, ringan tp nk color lain lg..
    Pendek cerita, tudung awesome!!!

  29. Yanti (verified owner)

    Tudung yg best, ringan tp nk color lain lg..
    Pendek cerita, tudung awesome!!!
    😍😍😍

  30. ruzanna (verified owner)

    cepattt deliverynya!! tudung ringan, selesa & cepat kering! saya baru guna semasa untuk snorkeling dan sangat berpuas hati! blh guna untuk swimming n other sports juga! tqverymuch..recommended ..oh ye tq juga for the free gifts =]

  31. Azizah (verified owner)

    kain selesa… ringan.. sesuai utk aktiviti riadah… πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  32. Norrizah esbat

    Alhamdulillah tudung dapat dengan pantas .. selesa pemakaian .. kekal selesa walau sedang berscuba

  33. azura (verified owner)

    kain best, ringan n flowy..cuma bukaan muka utk first time pakai agak ketat, maybe sbb muka sy besar..kali kedua pakai baru okey sikit..bila tak pakai anak tudung/inner dia melurut..

  34. rashilah mohd rasid (verified owner)

    penghantaran yg pantas, kain best, ringan bila pakai.. terbaik

  35. Farah (verified owner)

    Potongan elok terletak atas bahu & menutup dada. Selesa dipakai, ringan & tak panas bila bersukan.

  36. Zubex

    Memang best Pace Hijab by Calawo ni. Kain lembut ringan, tak pendek dan tak juga labuh just nice, penghantaran cepat, harga berpatutan. Part paling best servis admin sangat memuaskan hati. MulaΒ² sy dapat 2 helai hijab ni last week muka agak ketat, then bila sy minta tukar dengan yg besar sikit admin pantas bantu saya. Harini dah receive semula pace hijab yang sesuai dengan muka sy yg tembam ni πŸ˜…. Siap dapat tambahan gift lagi. Tq tau semua admin Calawo yang banyak membantu. Tak sabar nk hiking dengan Pace Hijab Calawo weekend ni! 😁

  37. Athirah (verified owner)

    Super satisfied! πŸ’– Please make it in grey colour too!

  38. NORAZLINA IBRAHIM (verified owner)

    Ringan dan cepat kering.Material dan warna cantik.Saya beli warna hitam dan navy blue.Kalau ada saiz untuk kanak-kanak pun menarik.Terima kasih atas free gift ❀

  39. Zuraini Mazlan (verified owner)

    Tudung sgt ringan dan best bila pakai. Peluh pun cepat kering sbb material dia bagus. First time beli tudung sports & tak mengecewakan.

  40. Hartini Embong (verified owner)

    Best sgt tudung calawo..kemas je pakai

  41. SMariam (verified owner)

    Mesti dimiliki & sesuai utk outdoor activities.Ringan &sgt selesa.. good material & services..saya dh beli both color,please make it more color.. πŸ‘πŸ‘

  42. Nur Adilla (verified owner)

    Best! Mudah nak pki, tak perlu pin dah.. workout pun smooth! πŸ₯°

  43. Khairulbariah (verified owner)

    Tudung yg sangat selesa..ringan..sesuai utk xtvt berbasikal..tp lg best kalau ada byk pilihan warna..πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

  44. Naja (verified owner)

    First time buying. Very fast delivery. Muka terletak cantik je. Material ringan. Depan cover cantik, belakang agak singkat, maybe because saya tinggi. I would love it more if materialnya slightly thicker sebab agak jarang. Overall ok with proper anak tudung.

  45. Norhaniza Mohd Rodin (verified owner)

    saya ada banyak tudung sport drp pelbagai jenama… setakat ni tudung ni paling selesa sebab muka terletak elok dan kain jenis ringan. peluh cepat kering dan sangat selesa utk aktiviti lasak. saya sebenarnya ada 3 helai tudung yg sama… highly recommended.

  46. Zaida (verified owner)

    Suka sangat pace hijab. Material soft ringan tidak melekap pada badan. Berbaloi beli.

  47. Atikaq Nazari (verified owner)

    First time beli calawo pace hijab. Material sangat ringan dan sejuk. Kemana-mana saja sarung tudung ni, senang. Will repeat again Thanks for the free gift, loved it some much.

  48. Mariam Sinuali (verified owner)

    Saya suka sangat tudung sport ni. Ada tudung sport yg lain brand..to Rasa X selesa memakai semasa bersukan..highly recommended

  49. Filzah (verified owner)

    Material very light..suka sgt..just awning tlmpau lembut.n blkg tudung agak pndek..tp ttap ska n murah dr shawl sport yg lain..mmg cari yg ni..just klu ada material mcm ni utk inner anak tudung seperti ninja bgus lg..sbb kdg2 ank tdung brbau n xserap peluh..hope bykkn lagi produk kain sprti ini utk tdung2 n shawl..

  50. Wahyu Akmal Hussein (verified owner)

    Saya suka ia ringan dan mudah kering. Kalau boleh tambah warna lain alangkah bestnya🀩

  51. Rabaitul Sinar (verified owner)

    Alhamdulillah dh smp.. Dah pakai mmg rasa selesa n ringan kainnya. Bukan setakat pakai utk sport je.. Keluar p mana2 pon pakai jgk tudung tu πŸ˜†. Mmg πŸ‘πŸ‘

  52. mommybalqisuddin (verified owner)

    mmg best sgt.. sy pkai mula plan utk jogging.. skli cycling pn sy pkai jgk.. selesa sgt.. kuarkan lah pelbagai colour lg

  53. nori nor (verified owner)

    Alhamdulillah first time beli calawo pace hijab ni.penghantaran mmg cepat.pagi ni start pakai tuk jogging.wow.mmg best gile.xpanas langsung bile berpeluh.dahla ringan terletak elok bila pakai.lpas ni blh beli lagiπŸ₯°kita p cycling plk.harap calawo kuarkan banyak color lagi.sgt recommended la pace hijab ni.jom smua yg suka bersukan, anda kene cuba tudung ni.mmg berbaloiπŸ‘πŸ‘

  54. shahada izzani

    Seller yg sgt baik dan cpt respons. sy beli 2 helai dan dapat mcm2 freegift. kain mmg best sgt2. espcially ringan dan x panas. material yg sgt sesuai untuk org yg aktif buat aktiviti luar. sy dh pakai masa pergi ride dgn geng2 moto. alhamdulillah mmg terbaik. highly recommended!

  55. mieza (verified owner)

    selesa, ringan dan cantik bila pakai

  56. Ella (verified owner)

    Was weared it yeasterday during my hiking. All i can say is so comfortable,material quick dry and not smelly in sweat, not hot and superb. Thanks for the towel gift. I would like to try on shirt which i bet will be a same experience as hijab.

  57. Noriza (verified owner)

    Sangat sesuai utk aktiviti bersukan. Kain ringan dan selesa.

  58. Alin (verified owner)

    Pace hijab mmg terbaik .. sangat selesa digunakan.. material yg berkualiti.. ringan dan sejuk walau dalam keadaan cuaca yg panas.. dah beli 3 helai.. awning yang cantik & terletak.. sy gunakan walaupon bukan utk beriadah.. harap pasni ada color lain lagi yg akan dikeluarkan.. Seller pon sgt baik n fast respond bila ditanya.. siap bg gift lg.. sangat berbaloi.. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  59. Sarimah (verified owner)

    Alhamdulillah, sudah beli 2 helai tudung..material mmg ringan dan tidak panas. Insha Allah akan repeat order utk anak2 pulok..

  60. Nissa (verified owner)

    Best giler tudung ni!! Awesome!πŸ€—πŸ‘ Sy dh kumpul semua kaler utk koleksi!! Love it! Tq Calawo😘

  61. Nissa (verified owner)

    Best giler tudung ni!! Awesome!πŸ€—πŸ‘ Sy dh kumpul semua kaler utk koleksi!! Bg yg aktif bersukan anda kene dapatkan tudung ni. Ringan, cantek & tidak panas u olls! Love it! ❀Tq Calawo😘

  62. Alin (verified owner)

    Beli tudung calawo 2 pasang (hitam & biru) untuk joging & hiking. Sangat selesa.. 5 saat dah siap. Cantik terletak. Love it

  63. Nuradinawati Rahmat (verified owner)

    The best ever sports hijab. Hari-hari ulang pakai PACE hijab ni, selang-seli warna hitam, dark blue, grey. Sesuai untuk running, hiking and even bawak masuk dlm air. Terbaik!!!

  64. Syuhada Abdullah (verified owner)

    Tudung yang sangat selesa dan setakat ini ada kesemua warna =)
    Layanan juga memang terbaik. Terima kasih layan saya minta tukar tudung yang ketat bahagian muka.

  65. Shariena Azwany (verified owner)

    packaging cantik dan kemas!! sangat selesa untuk dipakai πŸ™‚ tqvm calawo

  66. Ropida Malik (verified owner)

    Saya suka mmg bestπŸ˜˜πŸ‘
    TerbaekπŸ‘πŸ‘πŸ‘
    Nnti nk repeat order lg πŸ€—πŸ€—πŸ€—

  67. Syafinaz (verified owner)

    Shipping cepat. Items received in good condition. Bila pakai awning cantik elok terletak and memang tak panas, selesa nak pakai. Senang juga nak basuh, masuk je dlm washing machine. My only grievance is I wish bahagian depan labuh sikit, bila saya pakai belakang lg labuh dr depan (mungkin ini saya sahaja, different people have different body structure)

  68. oryza

    PACE HIJAB THE BEST!!

  69. Yanti Md Saleh (verified owner)

    Terbaik..tak panas
    sedap pakai. Da beli 2 helai navy dan black.nak repeat order lagi.Puas hati!
    Shipping pun cepat.Dapat free tuala

  70. Shima suhaili (verified owner)

    1st time beli. Material ringan, cepat kering, dan menutupi dada. Yg warna biru, ketat di muka untuk sy yang bermuka lebar (sedih). Tapi warna kelabu cantik terletak.

  71. Norbaizura Mohamad Kassim (verified owner)

    1st time beli sgt2 selesa. Sesuai utk running. X panas langsung. Bole repeat order πŸ˜‰

  72. ulya abdul karim (verified owner)

    dah beli 2nd time. material sedap pakai dan terletak.

  73. nurul ismail (verified owner)

    quality superb & muslimah friendly of course. cuma mybe muka saya ni besar agaknya… sedikit ketat…
    yg lain semua ok.

  74. Rahanah (verified owner)

    Saya dah guna. Puas hati dengan design pace hijab. Pada saya sesuai dengan saya. Material ringan, x panas dan terletak kat bahu. Saya baru buat tempahan yang ke3..dan masih menunggu colour grey utk koleksi seterusnya.. terima kasih.

  75. Eyki ln Ismail (verified owner)

    Alhamdulillah,sy serasi dgn pace hijab ni..material yg bagus,ringan dan selesa.. walaupun ada jahitan yg tertetas sedikit di bahagian atas kepala,tak mengapa.. πŸ™‚ sikit shj.
    Yg penting kain super best. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

  76. Eda (verified owner)

    Alhamdulillah sangat selesa dipakai, ringan dan mudah digayakan. Terletak elok dia atas bahu.

  77. Nzurina (verified owner)

    Dah beli 2 color hitam dan biru. Tudung yg sangat2 ringan, selesa dan tak panas. Bila pakai tudung Calawo cantik terletak jer kat bahu. Bentuk tudung potongan U cover bahagian dada. Walaupon bergerak xtive tetap cover cantik. Sangat berpuas hati. Baju Curve Edition Calawo pon dah beli 😍

  78. Siti (verified owner)

    Alhamdulillah sedap dipakai ketika berbasikal walaupun pada waktu panas..kain yang lembut dan tidak berat..dah 2 kali beli sbb mmg rasa selesa ketika berbasikal

  79. Azrina Asmawi (verified owner)

    Saya dah beli 3 helai Pace Hijab. Kali pertama beli sehelai je sbb nak cuba, beli kali ke-2 grab 2 helai terus. Dah pakai PH ni mmg sgt selesa. Total berbasikal hampir 500KM, pakai tudung ni mmg sgt selesa, ringan, tak nampak kesan peluh, elok terletak, tak terbangΒ² terselak. Kome mmg patut beli weh. Confirm lawo!

  80. SITI FAZLINA BT SAFFARDIN (verified owner)

    Tudung sgt selesa dan ringan berbaloi untuk beli…comfortable dan sesuai untuk aktiviti bersukan

  81. Hani Jamil (verified owner)

    Saya beli 2 curve tshirt dan 2 tudung pace hijab. Material ringan dan cepat kering. Love it!!! Thanks CALAWO!!!!

  82. LynnIsmail (verified owner)

    First time beli sport hijab dan ini yang paling best. Sangat ringan & selesa. Saya beli semua pilihan warna yang ada. Calawosports terbaik!

  83. Farhanah (verified owner)

    T-shirt curve tu sangat selesa, tak rasa panas langsung.

  84. Isha (verified owner)

    Baju elite dah beli sehelai & Pace hijab 2 helai..semuanya terbaikπŸ‘πŸ‘β™₯️β™₯️β™₯️

  85. Hans (verified owner)

    One of best sport hijab. Can beat ultron hijab that i used to wear. Keep it up good design for ladies to wear hijab. Delivery fast and material is good as price given.

  86. Frh (verified owner)

    first time beli. kain sedap, ringan. harga berpatutan. delivery cepat. labuh nganm. cuma awning licin sikit, kena pakai anak tudung. overall mmg best.

  87. KMK (verified owner)

    Pace hijab mmg terbaik. Sgt2 berpuas ati. Tak rase panas, ringan, cepat kering & bile berpeluh dgn banyak, tak rase melekit pn. Lepas bersukan nk pergi jalan2 pn still ok. Cause tudung elok je terletak terutama area muka. All the best Calawosport!!

  88. Nurashikin Salleh (verified owner)

    alhamdulillah..tudung pace hijab ni sy bw swimming mmg selesa ..nnt nk repeat order lg..πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

  89. Norshafiza Binti Ramlee (verified owner)

    pace hijab mmeng bagus. material yang digunakan sangat selesa. labuh tudung sedang elok.

  90. Nur Ruzzana Md Hashim (verified owner)

    memang Best!

  91. Shima (verified owner)

    1st time baca review amat menarik. Terus saya grab 2 helai. Skrg setiaphari saya pakai tudung calawo- memang worth buying 😍.

  92. syafiqah (verified owner)

    best, selesa dan ringan. muka terletak elok

  93. gee nazam (verified owner)

    Nice material, labuh enuf but the muka size still a bit big for my face, my size is below average.

  94. Nur Wahida Binti Saidin (verified owner)

    PACE HIJAB TERBAIKKKKK….

  95. Norisam (verified owner)

    Material yang bagus, selesa dan TERBAIKπŸ‘πŸ‘πŸ‘

  96. Norni (verified owner)

    Saya sangat berpuas hati selesa je pakai.. Saya dah Beli lagi 2 pasang untuk dihadiahkan kpd kakak saya…

  97. IDA SHAFFIK

    Material. Ringan! Just like the marathon tshirts light and dry fit. Sejuk je pakai. I wear this almost all the time. Pergi pasar and other errands. Comfortable and easy peasy πŸ‘Œ

  98. Aishah (verified owner)

    Sangat berpuas hati, mmg terbaik dan sesuai sgt utk aktiviti riadah. Saya guna utk jlnΒ² pun ok. Sekeluarga guna, kwnΒ² pun suka dan turut membeli.

  99. Diana (verified owner)

    sy beli 2 pace hijab..kain ringan, suka..puashati kualiti. tp klu blh sy nak request labuhkan sikit lg ataupun buat ada size xl ke. apapun, best..

  100. Syahirah (verified owner)

    Material tudung ringan. Bila pakai terletak je. Tudung nampak kemas bila pakai. Sangat berpuas hati.

  101. Zyana (verified owner)

    Mantap kain ringan dan ceapt kering… Tunggu color lain plak πŸ˜‰

  102. aishareoils (verified owner)

    kain selesa, sejuk dan cepat kering. Hopefully nanti ada saiz yg besar sikit dari yang sekarang. Lagi bertambah2 selesa. Tq Calawo!

  103. Nurul Izati Farhana Binti Razalli (verified owner)

    Material yang sangat ringan dan selesa. Yang paling penting x panas bila buat workout, x berat bila berpeluh. Nak basuh pun senang, x perlu guna mesin basuh

  104. Shima (verified owner)

    This time saya beli the 3rd tudung from Calawo. So skrg saya dah ada ketiga2 warna. Saya repeat order kerana amat puashati dgn material dan harga berpatutan 😍.

  105. Jeehan Alias (verified owner)

    saya suka, material ringan, dan InsyaAllah akan beli lagi

  106. Hasbarina

    Mula2 beli 2 helai.. Mmg amat puas hati.. Jatut cinta dgn cutting tudung dan bila dah pakai. Selesa sgt. Ringgan dan sejuk kainnya.. Guna utk sport berbasikal. Walaupun free size.. Tudung ikut cutting muka.. Bila bukak helmet basikal.. Owing tudung ttp kekal… Suka sgt. Skrg beli lagi. Tambah koleksi.. Grab semua warna..

  107. migha (verified owner)

    lightweight, gives good shape, comfy material.. i only wish it comes in more colour options so i can buy moreπŸ˜›

  108. Afifa Safira A Gani (verified owner)

    Dah byk tudung sport yg saya cuba utk kegunaan harian sprt ke pejabat, site mahupun shopping (bercuti juga). Pace hijab yg terbaik sbb material, design dan warna mmg sesuai sgt. Tambahan pula logo yg tidak terlampau menonjol menyebabkan saya tidak lagi β€˜dibahan’ sbb malas pakai bawal/shawl. More colours pls..

  109. Liyana (verified owner)

    Kain sejuk dan tak rasa panas bila bersenam

  110. netto (verified owner)

    I dah beli 2 tudung and 1 baju..i sgt berpuas hati dengan kualiti kain dan size nye. Fit me perfectly! Infact i repeat purchase on baju dan seluar.

    Keep up the good quality!

  111. Eni Khalid (verified owner)

    Sangat puas hati. Saya beli 3 colours terus termasuk yg maroon. Suka sangat. Terima kasih team Calawo!

  112. Aween (verified owner)

    Hijab Calawo sedap dipakai. Selesa dn ringan. Kurang berpeluh walau dipakai semasa ride perjlnn jauh. Thanks Calawo InsyaAllah akan tmbh collection dgn color2 yg ada tu tq

  113. Yatie (verified owner)

    Sgt puas hati.. kain lembut & selesa.. quality yg sgt baik.. tqqq

  114. erin (verified owner)

    Baru cuba je, tak pernah guna untuk sports lagi. Tapi sangat berpuas hati dengan jenis kain tudung macam jersi dry fit, bentuk muka dia elok terletak, elasticity dia ngam, labuh tutup dada, tak lebar sangat sampai gelebeh, just nice. Thank you calawo <3

  115. siti nafizah mohamed bassri (verified owner)

    beli baju & tudung..best..ringan je rasa mmg serap peluh..rugi beli 1 je haritu..confirm repeat

  116. SHAZ MELISA AZLAN (verified owner)

    Saya suka pace hijab ni. Sbb ringan and disebabkan jahitan dia yg special and unik, telinga saya tak terkepit, so kalau pakai lama2 pun tak leads to gejala pening kepala sbb kadang sy ada masalah bila lama sgt pakai tudung tu, telinga tu terkepit jaa, akan rasa tak selesa and mudah sakit kepala. So tqtqtq calawo cause create this kind of hijab for sportswomen wear.

  117. Dayang Fashitah Abang Sukori (verified owner)

    Beli 2 Pace Hijab Calawo. Akhirnya, jumpa sports hijab yang sangat ringan dan selesa utk dipakai. Yang penting, hijab ni menutup bhg dada. Diharapkan agar Calawo boleh menambah pilihan warna menarik di masa akan datang. Thanks, Calawo!

  118. Putri

    Best sgt2…kain light & soft. Sesuai sgt utk jog & work out. Will repeat order.

  119. Nad Tuhon (verified owner)

    semua warna saya dah ada..sangat puas ati dari material, warna, design dan keselesaan smua pun tip top..hari2 tgok ig calawo mne tau ada warna lain takut terlepas nk grabπŸ€ͺ

  120. Suzihani Ibrahim (verified owner)

    Ini pembelian kedua saya dari Calawo. Sebelum ni saya dah beli Sports Skirts. Delivery agak cepat. Tudung cantik terletak dan ringan serta tidak panas. Saya dah guna semasa running. InshaAllah, will repeat order. Hopefully, Calawo akan keluarkan sport shawl pula pada masa akan datang. 😊 Thumbs up

  121. syasya damia (verified owner)

    selesa tdk panas potongan tudung yg selesa ketika bersenam dan tdk panas .. tq

  122. Nurul 88 (verified owner)

    Cantik dan selesaa, suami puji tudung tak rosak masa main air..

  123. SZM

    Ni first time beli tudung dari Calawosport. Design Tudung cantik, terletak dan ringan. Tak panas n sgt selesa bila pakai…sure will repeat order for the other items.πŸ₯°

  124. Shera (verified owner)

    Tudung nice sngt dan selesa dipakai

  125. Diyana (verified owner)

    Material πŸ‘πŸ‘πŸ‘
    Best pakai masa jogging

  126. Siti Nordiana Nordin (verified owner)

    Saya dah ada semua tudung koleksi colour dari calawo dan bestnya tudung ni cepat kering bila berpeluh.. Pakai pun terletak dan kemas… Tak berat dan ringan jer.. Terbaik dari Calawo.. Penghantaran pun laju…

  127. Siti halijah

    material ringan..tudung nice sangat..akhir kata mmg selesa sgt2 dan berpuas hati..

  128. Norzalilah Abdullah (verified owner)

    Saya dah ada semua color… Alhamdulillah tudung ni mmg ringan dan selesa dipakai… Bukan setakat pakai untuk bersukan je, saya pakai untuk berjln2, xyah gosok sgt πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…